Frequently Asked Question

Miten asennan Microsoft Office – työasemasovellukset kotikoneelle?
Last Updated 6 months ago

Microsoft 365 A5 – opiskelijakäyttöetu sisältää mahdollisuuden asentaa MS Office – paketin viiteen eri laitteeseen.

1) Mene osoitteeseen www.office.com ja kirjaudu sisään

2) Valitse Office 365:portaalin aloitussivulta Asenna Office

Jos määritit erilaisen aloitussivun, siirry osoitteeseen https://aka.ms/office-install ja valitse Asenna Office.
(Huom! Kirjaudu ensin O365 – portaaliin, muuten tämä osoite ei toimi)

Tarkemmat asennusohjeet löydät liitteestä.

Please Wait!

Please wait... it will take a second!